Ke každému nákupu nad 2000,- dostanete dárek ZDARMA

O mně

 logo 13.11.2018 460x340 V4 - černá

Jmenuji se Michal a ačkoliv jsem svá studia zasvětil stavebnímu inženýrství, vždycky mě bavila práce se dřevem. Téměř všechen svůj volný čas věnuji designu a výrobě dřevěných módních doplňků, jako jsou náramkové hodinky, prsteny, pánské motýlky, manžetové knoflíčky, náušnice (včetně originálních dřevěných krabiček) či dámské kabelky. 

Značka 

Dřevěné módní doplňky vyrábím pod značkou, která nese moje jméno, tedy MichalFejfar WOOD-DESIGN. Mým záměrem je, aby doplňky měly jednoduchý, elegantní a nadčasový vzhled a mohly tak dělat radost svým majitelům i po několik generací. Z tohoto důvodu je základem mojí práce poctivé řemeslné zpracování a vysoká kvalita použitých materiálů.

Vize

Čistý, originální a eco-friendly design

Nedílnou součástí mého tvoření je pak i ochrana přírody. Je pro mě důležité, aby každý, kdo si koupí můj výrobek, získal nejen stylový módní doplněk, ale také pomohl ochraně přírody. Proto jsem se zavázal, že za každý prodaný výrobek zasadím jeden strom. V současné době tento závazek plním za pomoci organizace Trees for the Future (více informací zde). Do budoucna bych však rád sázel stromy v České republice. Může se zdát, že je moje snaha jenom kapkou v moři, ale přesto věřím, že to má smysl. Když odmyslíme všechny praktické věci, tak je dle mého názoru skutečností, že jsme v přírodě po mnoho generací žili, pocházíme z ní, jsme její součástí, a proto se o ni musíme i starat.

20190317_163338-1920

 Mojí inspirací je povídka od spisovatele Jeana Giono – Muž, který sázel stromy.