Ke každému nákupu nad 2000,- dostanete dárek ZDARMA

Vánoční inspirace - tipy na originální vánoční dárky

Vánoční čas přináší nejen pečení cukroví, adventní trhy nebo třeba setkávání s blízkými při rozsvícení vánoční stromu na náměstích, ale také otázku: Jaký dárek vybrat, aby udělal pod stromečkem radost a vykouzlil úsměv na tváři? Není vždy snadné najít tu správnou kombinaci originality, elegance a osobního doteku. V tomto článku se zaměříme na inspiraci pro výběr vánočního dárku, který nejen potěší, ale také zanechá nezapomenutelný dojem, radost a úsměv na tváři po dlouhý čas



Dřevěné hodinky - elegantní a stylový doplněk

Stylové dřevěné hodinky představují dokonalý mix originality, stylového doplňku a přírodního půvabu. Základ hodinek tvoří vysoce kvalitní dřevo, které bylo precizně zpracováno. Do tohoto elegantního těla je následně zasazen dřevěný ciferník, zatímco náramek z pravé kůže dodává hodinkám ještě větší punc luxusu. Dřevěné hodinky jsou skvělým doplňkem pro formální i volnočasové příležitosti. Na výběr máte z různých materiálů, designů a velikostí. Pro usnadnění výběru vám přinášíme tipy na tři z našich nejoblíbenějších modelů, ideálních jako dárek pro ženy i muže. 

 
Dřevěné hodinky 3D - DALIBOR 
Dřevěné hodinky 3D - Strom života I
Dřevěné hodinky 3D - Time TOP

Dřevěné pánské doplňky - motýlci a manžetové knoflíky

Rozveselte šatník svého blízkého originálními dřevěnými doplňky! Dřevěný motýlek nebo manžetové knoflíčky představují jedinečný dárek nejen pro módní nadšence, ale také jsou tyto elegantní kousky ideálním tipem na dárek pro partnera, manžela, tatínka, a všechny ostatní muže, kteří ocení unikátní a osobní vánoční dar, který dokonale dotvoří outfit. S možností vygravírování osobního vzkazu pak už jenom dotvoříte jeho naprostou jedinečnost.


Dřevěný motýlek FRANZ

Dřevěný motýlek ROBIN
Dřevěný motýlek MYSTIK


Dřevěné manžetové knoflíčky - BUK I 
Dřevěné manžetové knoflíčky - MAHAGON V
Dřevěné manžetové knoflíčky - BUK III

Dámská kabelka - kombinace dřeva a unikátního designu

Pro ženy, které ocení spojení přírodního materiálu a elegance, je tu dřevěná kabelka. Kombinace kvalitního dřeva a pravé kůže v tlumených barvách s magnetickým zapínáním, semišovým polstrováním a možností nastavitelného ramenního popruhu činí tuto kabelku nejen vizuálně atraktivní, ale i praktickou. Dřevěná kabelka tak představuje dokonalý dárek pro každou ženu, která má ráda unikátní doplňky, ať už je to přítelkyně, maminka, sestra nebo kamarádka.

 
Kabelka ROZÁRKA

Kabelka FORMÍNKA
Kabelka MARIANA